Ne demek?

Wiki Article

Mecra odasında antrasit renkli döşek kellelıkları yahut dolaplar bu alanda gösterişli bir hava oluşturmanın içli bir yolunu sunar.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile berenarı uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada beyaz tonlarda köşelere sahip tablolar kullanabilirsiniz.

Özel dizaynı yardımıyla hiç il ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu yol imkanı katkısızlar.

En çok yeğleme edilen duvar renkleri hatmıza hoş geldiniz. Bu tasarmızda geçmiş yıllarda en çok tercih edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Hangi markaların bu renklerde duvar boyası rengi bulunduğunu da sizlere aktarmaya çkızılışacağız.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek kırmızı bitirelim. Antrasit gri ile yanında çok kullanılan renkleri sırası ile dunda bulabilirsiniz.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de titiz strüktürlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar derece tavanları da ilgilendirir.

Antrasit renk aksesuarlar vesair antrasit renk tonları renklerle kolay kombin edilebilir bu da dar sahiplerine geniş bir antrasit gri boya tasarım özgürlüğü esenlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini almak mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlar.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını iki yahut elan bir tomar rebabi kat halinde uygulayın. Bu, elan denktaş bir şümul katkısızlar ve çizgilerin veya lekelerin oluşmasını önler.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile kostak bir muvazene, canlı pembe ile ise bıçkın bir kontrast yaratın.

Ani fren ve yargı esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda içi geniş uyumasını sağlamlar.

Son dönemlerde dekorasyonda sıklıkla kullanılan renklerden biri olan antrasit, her mekan karınin ayrı bir hava yaratabilecek özelliklere sahiptir. Antrasit rengin oluşumunda siyah, gri ve parafin tonlarının karışımı kullanılırken bu renk sağlam çok yerde kullanılabilir.

Antrasit renk dirim alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği kabilinden mobilya ve aksesuar seçenekleri sinein bile bol bir tercihtir.

Parlaklığını uzun yıllar süresince severek kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağdaş layihamlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Vizon rengi, ab yeşili, kiremit rengi gibi renklerle antrasit rengi oldukça dobra bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit gri dekorasyon antrasit rengiyle uyumlu renklerden kimiları şunlardır:

Report this wiki page