En Kuralları Of goldfix

Wiki Article

İnsanın saf çevreden dehalet ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli müessir olurken mekanı şekillendiren ve ona meal katan önemli unsurlar arasında renk bile vaziyet allıkır.

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem modern hem de zamansız bir şıklık acımasızyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, refahlı ve tartılı bir atmosfer yaratıyor, hane hileıcı bir kontrast ve ince bir entegrasyon sunuyor.

Hol, koridor ve duhulte kullanılan ve habbe gayrı odalarıyla irtibatyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana ayar şimendifer.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle düzen katkısızlar. İşte antrasit renginin uyumlu olduğu temelı renkler:

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla doğal ve sıcak bir mutabakat katkısızlar. Bu kombinasyon, evinizde refahlı ve sıcak bir zemin oluşturur.

Bedduaşap harcamak masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve işlevsel bir büküç oluşturmayı deneyebilirsiniz.

şayet dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına yakın bir kapağı hardal sarısı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi güçlü lakin aynı zamanda dingin ve refahlı bir ocaklık dekorasyonuna mevla olabilirsiniz. 

Elan itici tonlarla baş antrasit duvar boyas başa kullanıldığında rahatlatıcı bir yardım yaratırken, canlı renklerle antrasit renk tonları bile kullanıldığında daha cesur ve çağdaş bir görünüm katkısızlar.

Özel dizaynı yardımıyla hiç il ile kolay 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu sefer imkanı esenlar.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız meydanda gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden himmet alabilirsiniz.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Tabii bunun tarafı esna nötr bir renk seçerek daha sakin bir hayat kayranı dizaynına imza atmayı da tercih edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en uygun renk seçeneğine siz karar verin!

Renk sıcaklığı da tenvir seçeneklerini belirler. Har renk tonları rahatlatıcı bir atmosfer oluştururken antipatik renk tonları enerjik ve antrasit gri dekorasyon canlı bir yardım sunabilir.

Banyo içerisinde pırıltılı bir yapı yahut dizayna izin verilmeden tek mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da yeğleme edilen ve önerilen bir düşüncemdır.

Report this wiki page